Снимка БулфотоУченичката, която пострада след спор в в училище,  остава

...
Снимка БулфотоУченичката, която пострада след спор в в училище,  остава
Коментари Харесай

Ученичката, която пострада след спор в училище, остава в Пирогов

Снимка Булфото

Ученичката, която пострада след спор в в учебно заведение,  остава в " Пирогов ". Деветокласничката е призната в Спешната болница във вторник, откакто е ударена в корема от момче от различен клас, заяви Нова тв. 

Това се случва в столичната гимназия по хранително-вкусови технологии. Инцидентът се случил преди началото на 5-я час. От управлението на гимназията настояват, че за първи път се постанова кола за спешна помощ да влиза в учебното заведение, поради обичай възпитаник. А съгласно бащата на момичето това е третият път, в който протягат ръка на детето му.

Причината за разногласието са момиче и момче. Трите девойки, които са влезнали в спор с момчето са заплашвали неговата другарка. Той насочва предизвестие към тях да не я заплашват и поражда спор с обидни думи. Свидетели са единствено приятелките на момичето и приятелите на момчето, тъй че самата истина няма по какъв начин да знам. Това сподели шефът на Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии Нели Стоянова в ефира на „ Здравей, България ”.

Информирано е и Трето районно ръководство. Образувана е кореспонденция и сега тече следствие.

Учителката на потърпевшото момиче Росица Попова първа е схванала за случая. „ По-голямата част от класа, след биенето на звънеца беше в класната стая. Две от девойките излязоха небрежно и ми оповестиха, че има пердах. В този миг чух зов. Веднага излязох пред вратата на кабинета и я видях на земята. Много се притеснихме. Веднага се обадих на здравното лице. Информирах директорката и по най-бързия метод сигнализирахме на Бърза помощ, тъй като в действителност детето беше в неприятно положение.

Майката на потърпевшото момиче заяви, че сега щерка й е в устойчиво положение. „ Следващите 24 часа също ще бъде под лекарски надзор и се надявам всичко да е наред ”, сподели тя. По думите й щерка й е имала и други спорове в учебно заведение с физическа разпра, само че за първи път, след спор, момичето влиза в " Пирогов ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР